Interiors, Residential :

Balham Family Space

The project involved refurbishment of a lower ground level room to create a new multi-use space including a bespoke kitchen, storage wall and living space for the family. Graphic horizontal lines are used to connect the interior and exterior designs through a new wall of glazing and create a colourful and playful space for the whole family to enjoy. The design also included a bespoke white corian dining table providing the central focus of the space.

  • Location
    Balham, London
  • Size
    50sqm
  • Completed
    2011
 
 
 
 
 
 
 

The project involved refurbishment of a lower ground level room to create a new multi-use space including a bespoke kitchen, storage wall and living space for the family. Graphic horizontal lines are used to connect the interior and exterior designs through a new wall of glazing and create a colourful and playful space for the whole family to enjoy. The design also included a bespoke white corian dining table providing the central focus of the space.

  • Location
    Balham, London
  • Size
    50sqm
  • Completed
    2011